Mini-catering

Wij van V-Catering / Thali Express hanteren ook de term ‘Mini-Catering’. Deze vorm komt namelijk met regelmaat voor bij ons. Een Mini-Catering is iets groter dan een bestelling voor de Thuisbezorgservice, maar net iets te klein om het een ‘normale’ catering te noemen. Bij een Mini Catering kunt u dus denken aan een bestelling voor ongeveer 6 tot 15 personen. Hiervoor hebben wij leuke combi menu’s, waardoor u voor een relatief klein gezelschap toch een leuk en gevarieerd menu van ons voorgeschoteld krijgt. U mag het ophalen bij ons, maar wij kunnen het ook gewoon bij u bezorgen! Wilt u een gerecht dat momenteel niet op de kaart staat maar waarvan u weet dat wij deze eerder wel op de (V-Catering) kaart hadden staan, dan kunt u altijd bij ons checken of wij dat gerecht voor u kunnen maken. Voor de Mini-Catering kunnen wij dit doorgaans wel voor u doen. Onze klanten zijn erg te spreken over de optie Mini-Catering, dus deze optie houden wij er zeker in!

Voor vragen m.b.t. Catering of Mini-Catering kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, via email, Whatsapp of telefonisch.

Gezelligheid bij thali
Eetkraam nieuwsgierige mensen

Catering

Wij verzorgen catering voor allerhande gelegenheden. Heeft u thuis iets te vieren? Studeer je binnenkort af? Is er een zakelijke gelegenheid? Samen kunnen we altijd iets leuks in elkaar zetten, waardoor u kunt genieten van verschillende smaaksensaties! Neem eerst even een kijkje op de menukaart zodat u alvast een indruk heeft van de mogelijkheden en daarna hebben we telefonisch of per mail contact. Uiteraard kunnen we ook altijd een afspraak inplannen bij ons op de zaak. Wilt u een gerecht dat momenteel niet op de kaart staat maar waarvan u weet dat wij deze eerder wel op de (V Catering) kaart hadden staan, dan kunt u altijd bij ons checken of wij dat gerecht voor u kunnen maken. Voor de catering kunnen wij dit doorgaans wel voor u doen. Onze klanten zijn altijd zeer tevreden over hoe wij de catering samenstellen, dus u kunt er van op aan dat er ruim voldoende variatie zal zijn!

Voor vragen m.b.t. Catering of Mini-Catering kunt u uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier, via email, Whatsapp of telefonisch.