Mini-catering

Bij een ‘Mini-Catering’ gaat het om ongeveer 6 tot 15 personen. Hiervoor hebben wij leuke combi menu’s, waardoor u voor een relatief klein gezelschap toch een leuk en gevarieerd menu van ons voorgeschoteld krijgt. U mag het ophalen bij ons, maar wij kunnen het ook gewoon bij u bezorgen!

Wilt u een gerecht dat momenteel niet op de kaart staat maar waarvan u weet dat wij deze eerder wel op de kaart hadden staan, dan kunt u altijd bij ons navragen of wij dat gerecht voor u kunnen maken. Voor de Mini-Catering is dit doorgaans wel mogelijk.

Onze klanten zijn erg te spreken over de optie ‘Mini-Catering’, dus deze optie houden wij er zeker in!

Gezelligheid bij thali
Eetkraam nieuwsgierige mensen

Catering

Wij verzorgen catering voor allerhande gelegenheden. Heeft u thuis iets te vieren? Studeer je binnenkort af? Is er een zakelijke gelegenheid? Samen kunnen we altijd iets leuks in elkaar zetten, waardoor u kunt genieten van verschillende smaaksensaties!

Neem eerst even een kijkje op de menukaart zodat u alvast een indruk heeft van de mogelijkheden, waarna we telefonisch of per e-mail contact kunnen hebben om e.e.a. door te nemen. Uiteraard kunnen we ook altijd een afspraak inplannen bij ons op de zaak óf u komt eerst een keertje eten bij ons, zodat u weet waar het om gaat.

Wilt u een gerecht dat momenteel niet op de kaart staat maar waarvan u weet dat wij deze eerder wel op de kaart hadden staan? Dan kunt u altijd bij ons checken of wij dat gerecht voor u kunnen maken. Voor de catering is dit doorgaans wel mogelijk. Onze klanten zijn altijd zeer tevreden over hoe wij de catering samenstellen, dus u kunt er van op aan dat er ruim voldoende variatie zal zijn!